Cantaris Locke Solicitors, Docklands Business Centre, 10-16 Tiller Road, London, E14 8PX

Telephone 020 7199 6375

E-mail [email protected]

Fraud and Criminal Defence solicitors, Legal Aid Providers

We are an established Legal 500 Criminal Defence Solicitors firm with Head Office in the Docklands, London and a branch office in Stevenage, Herts. We have nationwide reputation and a case list that demonstrates successes all over the UK

Please check are twitter feed to see our daily successes.

Jurist Penal, London / Herts & UK

Zyra e Avokatis, Cantaris Locke, filloi të funksionojë si një entitet ligjor më vete në vitin 2013. Para kësaj, partnerët, Natalia Locke dhe Costa Cantaris, ishin të përfshirë në ndërmarrje të tjera të mbrojtjes penale. Çdo partner ka mbi 10 vjet eksperiencë në fushën ligjore penale.


Kjo studio Avokatie eshte renditur si Firma Ligjore Penale per vitin 2019 & 2020. "Cantaris Locke përgatit çështjet e tyre në mënyrë të përpiktë dhe ofron një standard jashtëzakonisht të lartë të përfaqësimit për të gjithë klientët e tyre". Gjithashtu kjo firme tani eshte e renditur edhe ne Legal 500, 2019. Ky është një arritje e rëndësishme për një firmë relativisht të re. Renditja është një pasqyrim i rezultateve të shkëlqyera të arritura dhe ekspertizës në cdo element te ligjit penal.


Ne jemi plotësisht të akredituar nga Autoriteti i Rregullimit të Avokatëve dhe Shoqëria Ligjore dhe kemi një kontratë me Agjencinë e Ndihmës Juridike për të ofruar shërbime të Ndihmës Juridike. Kualifikimi juaj për ndihmë juridike varet nga natyra e rastit dhe nga rrethanat tuaja financiare. Ne kemi siguruar ndihmë juridike për klientë të shumtë. Ju lutemi na telefononi për ta diskutuar atë në detaje.

Konsultimi eshte falas.


Nëse nuk keni të drejtë për ndihmë juridike ne ju ofrojmë cmime konkurruese ne varesi te cdo rasti. Jemi te specializuar ne procedurat e mbrojtjes penale, ekstradimin dhe konfiskimin. Ne përfaqësojmë klientët në stacionet policore, Gjykatat e Magjistraturës dhe Crown Court; ne ndjekim intervistat e kryera nga autoritetet lokale mbi akuzat për mashtrim të përfitimeve.


Gjatë viteve ne kemi trajtuar të gjithë spektrin e rasteve penale, nga shkeljet e trafikut rrugor dhe vjedhja e dyqaneve në mashtrime, vrasje dhe mashtirme (multi million pound cases).
Ne sigurojmë klientët tanë të marrin rezultatet më të mira të mundshme kushdo qofte akuza


Kjo Studio ligjore ka siguruar rezultate të shkëlqyera në ceshtje me profil të lartë, edhe kur shanset janë grumbulluar rëndë kundër klientëve tanë. Këto përfshijnë rastet që janë ndjekur me forcë nga të ardhurat dhe doganat e Madhërisë së Saj, Departamentet e Standarteve të Tregtisë, Departamenti i Punës dhe Pensioneve, dhe, sigurisht, Shërbimi i Prokurorisë së Kurorës. Përvoja dhe njohuria jonë na mundëson të parashikojmë grackat dhe dobësitë në rastin e kundërshtarit tonë që nga një fazë e hershme. Në raste të shumta kemi parandaluar hetimet te shkojnë në ndjekje penale dhe rregullisht kemi hedhur mbyllyr ceshtje perpara se te arrijne ne gjygj.


Ne rregullisht bëjmë përfaqësime dhe negociojmë për klientët tanë për të kufizuar rolin e tyre dhe për të zvogëluar madhësinë e akuzave edhe kur provat kane qene shume te forta. Kjo shpesh rezulton në klientët tanë duke iu shmangur dënimeve me burgim për çështje serioze.


Per me teper informacion ne gjuhen shqip mos hezotoni te na kontaktoni me numrin:

Tel no: 07933 941 259